Шумарско-ловачкој кући у ШГ ''Горица'' Шипово

Шумско газдинство “Горица” из Шипова које газдује Посебним ловиштем “Виторог“ спровело је низ активности у побољшању пружања услуга из области ловног туризма. Једна од последњих је изградња савремено уређене ловачке куће. Шумарско-ловачка кућа се налази на Драгњић Подовима, на удаљености од 15 километара од Шипова.

Смјештајни капацитет шумарско-ловачке куће чине двије двокреветне и двије једнокреветне собе. Собе, кухиња и дневни боравак посједују сав неопнодан намјештај за угодан боравак гостију. Поред куће налази се роштиљ и печењара са терасом одакле се пружа предиван поглед. До куће се долази асфалтним путем из Шипова.

Цјеновник услуга:

  • Преноћиште у Шумарско-ловачкој кући ….. 30,00КМ/особа
  • Закуп цијеле Шумарско-ловачке куће (6 кревета) преноћиште ….. 25,00КМ/особа
  • Превоз Шипово - Шумарско-ловачка кућа ….. 2,00КМ/особа

Цијене су изражене без ПДВ-а.

 

Више информација о условима лова можете пронаћи на званичној интернет страници Посебног ловишта “Виторог“ кликом на ЛИНК (Шипово: Посебно ловиште ''Виторог'' добило нове смјештајне капацитете - Lovački savez Republike Srpske (lovcirs.com))

Такође, одговорна лица можете контактирати путем телефона:  050/371-420, 050/371-330 или мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.;   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.