Ловство

Међу природним ресурсима Републике Српске ловне површине заузимају значајан простор и имају специфичну улогу у интегралном газдовању шумама. Укупна површина Републике Српске износи 2,525.000ха, од тога ловне површине 2170000ха, што чини 86% њене територије.

На око 598.000 хектара ловишта газдује Јавно предузеће. То је еколошки здрав простор, кога насељава аутохтона дивљач овог поднебља, високе трофејне вриједности што уз дугу и богату традицију ловства и ловног туризма пружа ужитак сваком истинском ловцу.

Капитални трофеји медвједа, дивокозе, срндаћа, дивљег вепра, вука и великог тетријеба из ових ловишта красе ловачке збирке широм свјета. То благо повјерено је нама на чување и бригу, а вама на ужитак.

Поред лова на поменуту дивљач пружа се могућност посматрања и снимања дивљачи и пејзажа у ловиштима а све то уз прихватљиве цијене и професионалан однос домаћина.

Закон о ловству можете преузети овдје.

 

Ловиште Шумског газдинства "Оштрељ-Дринић"  Дринић

Испод врхова планине Клековаче постоји мали рај за ловце, авантуристе, планинаре и рекреативце. У прашуми "Лом" и осталим атрактивним дестинацијама се налази пут ка вашем задовољству и срећи.

Погледајте наше прилоге:

 

Погледајте наше прилоге:

 Велико Врело

Чеке и ловни терени 1

Чеке и ловни терени 2

Јелен домаћин

Слајд  фотографија

Шумско газдинство "Оштрељ-Дринић"  Дринић

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Телефон: 050/465-012